Menü
< Műsorok

Szalon

Abortusz és az élet védelme
Adásban: 2020-09-05 16:09
Vendég: Schittl-Zaymus Eszter, Földi-Kovács Andrea
Nők az élet védelmében: abortusz,-és életpártiság. Vendégeink Schittl-Zaymus Eszter, a CitizenGO magyarországi kampánykoordinátora, Földi-Kovács Andrea, műsorvezető.
Családba fogadva: Az örökbefogadás nehézségei és örömei
Adásban: 2020-08-22 16:08
Vendég: Kántor Nedda, Mártonffy Zsuzsa
Az örökbefogadás menete, milyen lépései vannak a folyamatnak. Vendégeink: Kántor Nedda, pszichológus és Mártonffy Zsuzsa, az “Örökbe” nevű blog írója, író.
Erőszak a családban
Adásban: 2020-07-25 16:07
Vendég: Jaksity Kata, Dr. Stummer Vera, Reményiné Csekeő Borbála
Mit nevezünk családon belüli erőszaknak? Mit tehetünk a környezetünkben lévő bántalmazottakért? Kihez fordulhatunk, ha mi vagyunk áldozatok? Milyen a téma társadalmi megítélése Magyarországon? Vendégeink Jaksity Kata műsorvezető, Dr.Stummer Vera jogász, Reményiné Csekeő Borbála pszichológus.
Jótékonyság, mint életforma
Adásban: 2020-07-11 16:07
Vendég: Huszka Ágnes, Kárász Róbert, Szabó Patrícia
Mit, illetve hogyan adjak, ha nekem sincs elég? Mitől lesz valaki adakozóbb, mint más? Mennyire adakozó kedvű a magyar, és vajon milyen okból kifolyólag nem az? Hogyan győződhetünk meg róla, hogy jó célokra ment az adományunk?
Vállalkozni anyaként
Adásban: 2020-06-27 16:06
Vendég: Vida Ágnes, Katona Eszter
Vállalkozni gyerekek mellett? Megélhetés vagy hobbiprojekt? Versenyszféra vagy saját vállalkozás? Alkalmas lennék rá? Hogyan lehet jól csinálni? Vendégeink Vida Ágnes, a Gazdagmami kismamablog szerzője és Katona Eszter, a Pici Piac és a Babyberry alapítója.
Magyar divatipar
Adásban: 2020-06-13 16:06
Vendég: Korn Anita
Mi lehet az oka annak, hogy valaki a magyar ruhaipari termékeket részesíti előnyben a fast fashion márkákkal szemben. Ennek oka az egyediség. Vendégünk Korn Anita blogger, riporter.
Magyar tervezők
Adásban: 2020-06-13 16:06
Vendég: Cserényi Eszter, Vágó Réka, Vecsei Zsófia
Mennyire viselte meg a karantén az egyes tervezők vállalkozásait. Vendégeink: Cserényi Eszter, Vágó Réka, Vecsei Zsófia