Menü
< Műsorok

Fordulat

Műsorvezető: Tóth Géza

Ongrádi Róbert
Adásban: 2018-06-15 18:00
Vendég: Ongrádi Róbert
Cél: boldogság! Eszköz: bármi, és bármi áron! Róbert neki is indult a boldogság keresésének. Útja során, egyre több felfedezést tett a lehetőségek világában. Mivel a legális út nem tűnt kifizetődőnek, saját törvényeit követte. Az élet, maga volt a cukorkabolt! A nők, az olaj, a hajók és hajóskapitányok, kamionok és uszályok, rendőrök, és a haverok… készen várta bármi, ami neki kellett. A drog pedig, – mint másnak a kávé – a topon maradás kelléke volt. Mallorca, Monaco, Tunézia adtak neki szállást és új lehetőségeket, míg eljutott a tájföldi, pattayai éjszakákig. Ez volt a földi „mennyország”. A hely, ahol a szem kívánsága parancs, és ahol a vágyaknak csak a képzelet szabhat határt… Róbert boldogságot keresett. És amikor már úgy tűnt meg is találta azt, rájött: távolabb ettől, ennél már nem is lehetett… Akkor Istenhez kiáltott!Majd a sokadik unszolásnak engedve, egy tatabányai Istentiszteletre látogatott… Hogy Isten hogyan szabadította meg függőségeiből, hogyan változott át látásmódja ezután, és megtalálta-e amit annyira keresett? Hallgassátok meg Ongrádi Róbert kalandos megtérés és szabadulás történetét!
Vendégünk: Humai Zsolt
Adásban: 2018-06-01 18:00
Vendég: Humai Zsolt
Berki Mónika
Adásban: 2018-05-18 18:00
Vendég: Berki Mónika
Berki Mónika még kiszolgáltatott gyermekként, akarata ellenére került kapcsolatba az okkultizmussal, ami további életére is zavaros hatást gyakorolt. Fiatal felnőttként bár látszólag mindene megvolt, mégis üresség és boldogtalanság hatotta át a mindennapjait; halmozódó kérdéseire pedig válaszok után, titkos jelekben kutatott. Hamarosan azonban a mágusok, jósok, és a csillagfejtők tudománya is csúfos kudarcot vallott, mikor maga az Isten mutatta be az Ő, mindenre választ adó tudományát: Az evangéliumot!
Boros József
Adásban: 2018-04-20 18:00
Vendég: Boros József
Az orvos a szemének sem hitt a csodát követően! Józsefnek, feleségével együtt minden reménye elfogyott arra, hogy első gyermekük születése után újabb gyermekük születhessen. Az orvosi diagnózis olyan visszafordíthatatlan változásról számolt be Kati testében, ami minden erre vonatkozó esélyt teljességgel kizárt. Ám, egy őszinte imát követően valami olyasmi történt, amire nincs magyarázat. De, hogy milyen út is előzte meg ezt a csodát? A ma már többgyermekes családfő, Boros József, a szedresi Hit Gyülekezete pásztora, elmeséli meglepő fordulatokban és humorban gazdag megtérés történetét!
Kántor Krisztián
Adásban: 2018-03-26 19:00
Vendég: Kántor Krisztián
Kántor Krisztián fiatalon a testépítés által igen erős fizikumra tett szert. Fizikai adottságait kihasználva alvilági vezetők érdekeit, személyes védelmét látta el 0-24 órában, magáévá téve e sötét világ törvényeit. Túlélve egy szíven szúrást és infarktusokat; az agresszió, a megfenyítések eszközei, az erő és a hatalom teljes birtokában, már csak minden és mindenki fölött volt békében önmagával. Mikor egy napon, egy üzleti megbeszélésnek hitt találkozás nem várt, egészen újszerű ismereteket hozott.
Kiss István
Adásban: 2018-02-23 18:00
Vendég: Kiss István
Kiss Istvánnak egyik napról a másikra késszúrás-szerű éles fájdalmak jelentkeztek a hátában. Míg egy nap annyira súlyosra fordult az állapota, hogy már felkelni sem bírt. Rokonai cipelték, mert magától lábra állni sem tudott a fájdalomtól ordítás nélkül. Fájdalom volt a fekvés is. Próbálkozott gyógymasszőrrel, kenőcsökkel, megnézte az orvos, de semmi nem segített…Mikor pedig megelégelte kiszolgáltatott helyzetét, úgy döntött, inkább az Istenbe veti bizalmát. Németh Sándor egyik tanítását meghallgatva a gyógyulásról, valami felszabadult a szívében. A prédikált igének engedelmeskedve kezét a beteg részére tette, és ekkor…
Kucsák Illés
Adásban: 2018-01-26 18:00
Vendég: Kucsák Illés
Fagyos teleken mindenhonnan elküldték. Már sehol sem kellett. Szállásra erdőkben, romos házakban, árokpartokon talált. Egy madárijesztő kabátja lett öltözetévé, hogy túlélhesse a hideg éjszakát. Kucsák Illés 30 éven át küzdött alkoholizmussal. Hajléktalanként élt hol itt, hol ott. Pünkösdi családi környezetből kamaszként kikerülve, az Istenről hallott tanítás emléke a feledés homályába merült. Rossz társaság követése pedig hamarosan kényszerpályára és a lét perifériájára sodorta, ahonnan már nem volt visszaút! Tudni lehetett: hamarosan vége! De ekkor, egy bizonyságokról szóló könyv került a kezébe…Milyen irányt vett ezután élete?
Gulyás László
Adásban: 2018-01-12 18:00
Vendég: Gulyás László
Drog és szerencsejáték-függőség. Csalások és rendőrségi ügyek. Elvonási tünetek és gyilkos indulatok – az otthon tapasztalt reménytelenség előli menekülés egy hazug valóságba… Mindez egy idegőrlő ördögi körforgalomba, végül – a börtönt ugyan megúszva – az őrültek házába vezetett. Ekkor Istenhez kiáltott: – Istenem! Ha innen kihozol, Neked adom az életemet! Gulyás László – aki ma már sikeres vállalkozó és családapa – akkor, megutálva bűneivel szembeni tehetetlenségét ezzel együtt önmagát, átadta életét a Megváltónak! Teljes történetét, és az azóta bekövetkezett hajmeresztő helyreállások bizonyságát hallhatjátok
Zákányi Zsolt
Adásban: 2017-12-15 18:00
Vendég: Zákányi Zsolt
Mikor valaki folyamatosan keresi a 100% kötetlenséget....és ebben senki és semmi nem gátolhatja,… mert ő úgy akarja...Hajszolja - a legszorgalmasabbak indulatával – éjt nappallá téve űzi azt...Bármikor drogozhat, piálhat, bulizhat; akkor lép ki a jól fizető állásából, amikor csak kedve szottyan… kiütheti magát éjjel és nappal! És ha már semmije sem maradt, mert "szabadsága" így kívánta, azt is kiélvezheti, hiszen kötetlenül attól kéregethet, és úgy, ahogyan csak akar! Zákányi Zsolt… kimerülésig futtatta megkívánt lehetőségeit, eljutva a teljes nihilizmusig… Mikor aztán szembesülnie kellett azzal, hogy az ő szegényes szabadság-ideája mennyire mélyre is vezet! Mi nyitotta fel a szemét? … és megismerte-e a valódi – jóval kreatívabb - szabadságot? Elmeséli Ő maga…
Jakab István
Adásban: 2017-12-04 18:00
Vendég: Jakab István
Jakab István, ma már a Cegléd Város Roma Nemzetiségi Önkormányzata vezetője. Megbízható, sokoldalú és sikeres üzletember, aki elmeséli: nem volt ez mindig így. Mélyen gyökerező családi tradíciók, és egy különös átok árnyékolta be születésétől életét. Majd kamaszkorától, lázadva a tradicionális korlátok ellen, a nagyfiús élvezetek hódolója lett. Lányok, és kimaradások az éjszakában... így kezdődött, kicsiben. Majd felnőttkorára – környezetének nagy szenvedéseket okozva – komolyabb bűnök útjára lépett. Aztán egy napon, kisfia megbetegedett. Az orvos annyit mondott: rajta már csak az Isten segíthet! És akkor István, legnagyobb meglepetésére, meg is tapasztalta az Isteni hatalom erejét!
Flór Tibor
Adásban: 2017-11-17 18:00
Vendég: Flór Tibor
Flór Tibor függetlenséget álmodó tékozló fiúként az élvezeteknek élt; költve folyton keresetét, nem gondolva a „holnappal”. Sajnos nem látott előrébb vágyainál. Hamarosan – tartozásait fedezendő – házát eladni kényszerülve buszokon, és „itt-ott” lelt némi hajlékra. Nagy magába fordulás következett, és elhatározás a jobb útra térésre: a tékozló fiú hazatért! De a legmeglepőbb fordulat jóval ezt követően történt, miután cukorbetegséget diagnosztizáltak nála. A napi négy inzulin injekció, a tudatos, átgondolt, rendszeres életvitel követelménnyé lett, hogy elkerülje a cukor-kómát és betegsége szövődményeit. Majd egyik születésnapján játékos kérdést szegezett Istennek: Te is adsz születésnapi ajándékot? Az ajándék pedig megérkezett: a legelképesztőbb hitlépésre hívta őt Isten!
Pencsikoff Lili és Ferenc
Adásban: 2017-11-03 18:00
Vendég: Pencsikoff Lili és Ferenc
Pencsikoff Ferenc és Lili 5 gyereket nevelnek, Gödöllőn élnek. Ötödik gyermekük születése után azonban Lili egy ritka és a legtöbb esetben halállal végződő betegséget kapott el, amit az orvosok úgy hívnak: "Death is Coming". Ferinek fel kellett készülnie a legrosszabbra. Amikor Lili meglátta az ovos arcán a pánik jeleit, még a műtéti altatás előtt annyit kért az Úrtól, engedje meg neki, hogy felnevelhesse gyermekeit. Feriék kalandos történetét a mai Fordulatban hallgathatjátok meg!
Berki Roland
Adásban: 2017-10-20 18:00
Vendég: Berki Roland
Berki Roland rockzenész fiatalként azt gondolta övé a világ, és benne minden nő. Hajszolta a sikert, az élvezeteket. Jó volt repülni a drogtól, közben virágról virágra szállni. Ahhoz, hogy szinten tarthassa élvhajhász életmódját, hazugságok egész hálózatát kellett kiépítenie, nem egyszer magát is megizzasztva nyomon követésében. Sosem gondolta, hogy valami is véget vethet vakmerő szárnyalásának, míg be nem hasított derült égből a villámcsapás: mozgássérült gyermeke született. A repülésből földhöz csapódás lett, és minden elsötétült! Nem volt többé minek örülnie. Ettől kezdve részegen, betépve tengett hol egyedül, hol haverjaival, az öngyilkosságról álmodozva… Míg, egy napon hallott valamit...
Colic Ádám és Petra
Adásban: 2017-10-06 18:00
Vendég: Colic Ádám és Petra
Jó test, jó szex, sok pénz, és „légy önmagad!” A világ diktátumai – azt állítva: ha követed, része lehetsz, ha lemaradsz, te vagy a lúzer. Ádám bele is került erőszakos sodrásába. Az Isten Igéjét nélkülöző vallásos hittanórák nem adtak számára kőszikla alapot és helyes útirányt. Sem a karácsonykor ajándékozó kisjézus nem volt elég megváltásához. Ám eljött a pillanat életében, mikor próbára tette az addig hírből hallott Istent, hozzá kiáltva kétségbeesésében. Imája nem is maradt válasz nélkül... Petra, Istentől eltávolodott második generációs keresztényként ismerkedett meg a világban kóborló, válaszokat kereső Ádámmal. Próbálkozása a világban nagyon rosszul is végződhetett volna, de szülei kitartó imájának köszönhetően az első randi mindkettőjük életében Isten házában folytatódott.
Roselen Boerner Faccio
Adásban: 2017-09-28 18:00
Vendég: Roselen Boerner Faccio
Fordulat Extra Kauzál Alexandrával. Megtérése történetét meséli el Roselen Boerner Faccio, a milánói karizmatikus gyülekezet pásztora, Kauzál Alexandra műsorvezetőnek.
Balogh család
Adásban: 2017-09-22 18:00
Vendég: Balogh család
Balogh Istvánné Marika két és fél éven át volt rákényszerülve családja ellátására. Fürdették, öltöztették, etették szívószálon át. Az, hogy újra saját lábára álljon, egy képtelen álommá lett számára, miután három egymást követő agyvérzés következményeként a bal agyfélteke teljesen elhalt. Az orvosi vélemény szerint annak is örülnie kellett volna, hogy életben maradt, hozzáfűzve: - de ebből az állapotból ne is várják, hogy valaha felépül! Marika reménye elfogyott. Majd egy vidéki gyógyító Istentisztelet alkalmával olyasmi történt, amire sem emberi, sem tudományos magyarázat nincsen!
Nemesfalvi Réka
Adásban: 2017-08-25 18:00
Vendég: Nemesfalvi Réka
Egy történetet hallhattok arról, milyen út vezetett ki az éjszakai bárok rejtett sötétségéből, ahová betévedve semmi sem lesz többé ugyanaz! Létezhet-e kiút a legmélyebb megalázottságból? Helyreállhat-e valaha egy szilánkjaira hullott lélek?
„Kata”
Adásban: 2017-08-11 18:00
Vendég: „Kata”
Mai vendégünk ismeri, mit jelent nőként a muszlim örökség. Családjában, a generációkon át elszenvedett elnyomása a nőknek mély elvetettséget és felhalmozódott gyűlöletet hozott. Majd pedig Kata számára, a szépnek induló kapcsolat a szerető apukával, ijesztő fordulata által egy hosszú és nehéz bolyongás kezdete lett. A gyermekkori szexuális zaklatások feldolgozhatatlan kérdéseket vetettek fel a bizalomról. Kata belemenekülve a lázadásba - hiteles példa híján - bulizó, kihívó, drogozó életbe fogott. Szünet nélkül koldulva az igazi szeretet után. De hiába! Míg - a minden bűnt eltörlő, helyreállító - Istennel nem találkozott!
Kovács Bence
Adásban: 2017-07-28 18:00
Vendég: Kovács Bence
Kovács Bence második generációs keresztényként látott napvilágot, azonban - az életét szolgáló védőkorlátot szűknek érezve - szabadságát a tiltott dolgok, a bűnök világának alapos megismerésében remélte. Úgy döntött, szembe megy mindennel, amit Isten igazságosnak ítél; míg egyszer egy beláthatatlan útkanyarulatba nem érkezett. Egy nap - 120 km/h sebességgel, a szemben haladó sávban száguldva - egy váratlan és hátborzongató esemény új felismerést hozott az életében! Hogy úszta meg teljes épségben? És mi győzte meg a makacs lázadót, hogy Isten nélkül nincsen semmije? Hallgassátok meg izgalmas, és nagyon tanulságos történetét!
Schlisser Zoltán és Anikó
Adásban: 2017-07-17 18:00
Vendég: Schlisser Zoltán és Anikó
Isten "leszállhat" e, olyan emberekhez, akik droggal pörgetve magukat a testükből élnek, párhuzamos viszonyt folytatnak, ott hagyják családjukat egy sztriptíz-táncosnőért és biztosítási csalással alapozzák meg maguknak az álom-életet? Sokan már rég megtagadták volna tőlük a kegyelmet! Isten ellenben a bűnösökért lett emberré, hogy azok Általa megszabadulhassanak. Két zűrös ember - akik addig még nem találkoztak az IGAZSÁGGAL - némultan ülnek egy bizonyságot hallgatva, miközben fehér felhő jelenik meg a szobájukban… Schlisser Zoltán és felesége Anikó, most elmesélik megdöbbentő történetüket! Tartsatok velünk ma is!
Sásdi Tímea
Adásban: 2017-06-30 18:00
Vendég: Sásdi Tímea
Sásdi Tímea tíz éve tartó, végtelennek tűnő, elviselhetetlen fájdalmai között élte mindennapjait. Orvostól orvosig járva a megoldás, a gyógyulás után, de hiába. Majd mikor minden lehetőség elfogyott, a vigasz annyi volt: „tanuljon meg együtt élni a fájdalommal.” Ekkor Tímea - nem adta fel - Istenhez fordult segítségért! Tímea elmeséli, hogyan vett mind az egészségi állapota, mint az egész élete teljes fordulatot, miután rábízta életét a Megváltójára és Gyógyítójára. Hallgassátok meg történetét, ami több fontos tanulságot is hordoz a szellemvilág és a látható világ kapcsolatáról, az emberi jellemet formáló láthatatlan erőkről, és Isten mindenek felett valóságáról.
Szokalopulosz Georgisz
Adásban: 2017-06-16 18:00
Vendég: Szokalopulosz Georgisz
Szokalopulosz Georgisz a Hit Gyülekezetének ismert arca, a ceglédi gyülekezet pásztora, akivel gyakran találkozhatnak hallgatóink az Igeidő és a Pásztor válaszol című műsorok vendégeként is; mai adásunkban elmeséli, hogyan – milyen, nem mindennapi helyzetben írta felül az örökölt ateista, materialista nézeteit, a valóságról addig alkotott képét, és - hozott teljes fordulatot életében a Jézus nevében lévő hatalom valóságos megtapasztalása.
Farkas Zoltán
Adásban: 2017-05-05 18:00
Vendég: Farkas Zoltán
Farkas Zoltánt gyerekkorától, lekötetlen energiái és az ingerszegény környezet együttese veszélyes utakra csábította. E vonzásnak engedve idővel egy olyan örvénybe sodródott, ahonnan feleszmélve rájött, számára már nincs szabadulás; olyan helyen van, ahol az önerő már kevés az életben maradáshoz. Régóta tartó heroin és extasy függősége, önpusztító életvitele egész fiatalon a halál szakadékához taszította. Életének talán utolsó esélyeként Isten elé ment egy őszinte imában. És hogy mit válaszolt Isten, azt vendégünk ma elmeséli. E történet adásba kerülésével Zoltán egy Istennek tett ígérete teljesül, miszerint: ha megmenti, bizonyságot fog tenni Őróla!
Illés Kornél
Adásban: 2017-04-21 18:00
Vendég: Illés Kornél
Illés Kornél a Hit Gyülekezete ismert arca, a Salgótarjáni Hit Gyülekezete pásztora, akivel a Hit Rádió hallgatói is gyakran találkozhatnak az Igeidő és a Pásztor válaszol című műsorok vendégeként. A mai adásban - amely ezentúl új időpontban jelentkezik - a megtérésének a körülményeiről beszél nekünk. Kornél egy különös természetfeletti élmény hatására rövid időre hátat fordított a bűnnek, de tartósan mégis csak a megtérését követően tudta megváltoztatni életét. Izgalmas, derűs, és tanulságos interjút készítettünk!
Horváth G. József
Adásban: 2017-04-02 18:00
Vendég: Horváth G. József
Horváth G. József egy profi futballcsapat fiatal reménységeként nagy jövő előtt állt. Ám váratlanul a pályán, futás közben történt valami! A négyéves kortól felépített álom, 16 évvel később egyetlen ütközéssel azonnal köddé lett!
Nagymihályi Imre
Adásban: 2017-03-05 18:00
Vendég: Nagymihályi Imre
Imre szegény családban nőtt fel, és már gyerekkorában elhatározta: ez neki nem kell! Ha felnő, gazdag lesz! Addig addig mondogatta, míg így is lett! Már fiatalon vállalkozásba fogott, és amihez hozzányúlt, az felvirágzott. A pénz azonban nem szeretett nála maradni, inkább szerette a rulett asztalok zöld posztóját! Aztán, hamarosan jött a fordulat.
Szilágyi Attila
Adásban: 2017-02-26 18:00
Vendég: Szilágyi Attila
A Fordulat vendége ezúttal Szilágyi Attila, aki egy napon eldöntötte, véget vet az életnek. Minden elő volt készítve. A rumos kés, a fecskendő és az ugráshoz nyitott ablak.
Vizi Gábor
Adásban: 2017-02-19 18:00
Vendég: Vizi Gábor
Sátánistából lett Jézus követővé! Egy elképesztő fordulat történetét hallhatjátok meg Mai adásunkban! Vizi Gábor - aki már a BGE Kereskedelem marketing szakán tanul, majd szeptembertől a Szent Pál Akadémia hallgatója is lesz, és jelenleg egy belvárosi áruházban üzletvezetőként dolgozik – a látszat ellenére nem indult könnyen! Választása nem volt. Bele született az önpusztító életbe. A sátánista, alkoholista, drogfüggő, és prostituált rokonság mutatta a fő útirányt Gábor életében. Gyermekkori elhatározása ellenére miszerint „Ő jobb ember lesz”, mégsem tudott elszakadni gyökereitől. Elsodródott az e világban megtapasztalható mélységek talán legmélyéig. Temetők, sírok, hullaházak vonzásában; a halál bűvkörében – tudatmódosítóktól kábultan – próbálta átvészelni elvetettségét sorstársaival. A züllésnek látszólag nem is volt határa, míg egyik éjjel bele nem kötött egy hazafelé tartó úriemberbe. A találkozás viszont - nem várt - addig ismeretlen megtapasztalást hozott. A „szeretve lenni” valóságát.
Rácz Norbert
Adásban: 2017-02-18 18:00
Vendég: Rácz Norbert
A roma származás megfoghatatlan terhe; mély elvetettség, düh és harag. Bizonyítani és megmutatni; összeverni és megszerezni; uralkodás és szúrós szemek. Ez jellemezte Rácz Norbertet, akinek megtérés történetét most hallhatjátok.
Weber Richárd
Adásban: 2017-02-12 18:00
Vendég: Weber Richárd
Richárd 28 éve már, hogy elfogadta Jézust megváltójának! Mégis még 14 éven át kínozták függőségei! Míg egy napon vonaton ülve éppen visszaúton az elvonóból kapott eltávozásról, a vérfolyásos asszony történetét olvasta a Bibliából. Akkor és ott, egy azonnali természetfeletti megtapasztalás teljesen helyreállította Richárd Krisztusban kapott identitását!
Csere Gáspár
Adásban: 2017-02-09 18:00
Vendég: Csere Gáspár
Mai vendégünk Csere Gáspár - aki többetek számára ismerős lehet, sikeres olimpikon hosszútávfutóként is - maga is megpróbálta magát a világban második generációs keresztényként annak ellenére, hogy tudta: nem jó úton jár, és - kalandozásai közben - teremtője várja haza. Néha az embernek saját bőrén kell megtapasztalnia a rosszat, hogy a jót legyen képes választani. Ahogyan a bűneinkkel – mint fogva tartóinkkal – való szembesülés kell ahhoz, hogy szívből akarjuk a szabadítást! Isten adott ehhez időt Gáspárnak, aki végül belátta: a nagyra törő önakarata kevés a kiválóvá és jobb emberré váláshoz, és Isten megváltó beavatkozására van szüksége a hőn vágyott kiteljesedéshez. Milyen út vezetett a valamikor még kisebbségi érzésekkel küzdő tehetségnek a magabiztos sikerekig?
Teller Zsolt
Adásban: 2017-02-05 18:00
Vendég: Teller Zsolt
Zsolti vidéken a természet közelségében élte át első élményét Istennel miután egy hitoktatói óra során hallott a Mennyről és a Pokolról, Jézusról és a feltámadásról! Az élmény hatása azonban idővel elmúlt, amikor a vallásosság ellentmondásaival találkozott. Utána jött a régi lemez: alkohol, bulik, paráznaság. Egy az édesanyjával majdnem verekedésig fajuló konfliktus azonban drámai fordulatot eredményezett Zsolt életében.
Horváth Dezső
Adásban: 2017-01-29 18:00
Vendég: Horváth Dezső
Horváth Dezső nem volt deviáns, nem élt hétköznapi értelemben bűnöző életet. Mindene rendben volt. Egészen addig, míg egy beszélgetésben meg nem ütötte a fülét egy Istennel való személyes találkozás története! Addig nem érezte, hogy hiányozna egy mindenható személy az életéből, és ateista lévén nem ismert gyülekezeteket sem. Onnantól, viszont valami nem hagyta nyugodni.
Abaházi Zoltán
Adásban: 2017-01-08 18:00
Vendég: Abaházi Zoltán
Abaházi Zoltánt (Cerkát) már jól ismerik a Hit Rádió hallgatói, hiszen több műsorunknak is rendszeres vendége. A Hit Gyülekezete zenekarának oszlopos tagja, dalszerző, a Face to Face együttes alapítója egykor a Sing Sing együttes frontembere volt! Egykor a deviáns életmódot népszerűsítette, ma Bibliatanító, prédikátor. Ma este megtudhatjátok, hogyan állt be életéből radikális fordulat!
Nagymihály Imre
Adásban: 2017-01-01 18:00
Vendég: Nagymihály Imre
Burus Sándor
Adásban: 2016-12-18 18:00
Vendég: Burus Sándor
Márkus Attila
Adásban: 2016-12-11 18:00
Vendég: Márkus Attila
Nagy József
Adásban: 2016-12-04 18:00
Vendég: Nagy József
Nagy Józsefet nem kell bemutatni: a Hit Gyülekezete egyik meghatározó arca. Közel 30 éve hirdeti az evangéliumot Magyarországon, és a határon túl. Misszionáriusként pedig járt már Kirgizisztánban, Kambodzsában, és számos helyen külföldön! Már megtérése előtt is Istenkereső életet élt, de a fordulat azt követően állt be az életében, miután lebénult, mozgásképtelen barátja egy napon saját lábán ment ki ajtót nyitni neki, és közölte vele: meggyógyult a Hit Gyülekezetében! Hogy mi történt ezután, és hogy alakult ki József szolgálata, azt megtudhatod a Fordulatból!
Weitner Ferenc és Krisztina
Adásban: 2016-11-20 18:00
Vendég: Weitner Ferenc, Weitner Krisztina
A 80-as évek végén, 90-es évek elején a magyar zenei szféra undergroundabb hínáros mocsárvilágát Isten hatalmas kézzel, egy mozdulattal felkavarta. Weitner Ferenc és Krisztina! Mint kiderült, szabadulásuk egy megállíthatatlan megtérés lavinát indított el környezetükben!
Borbély József
Adásban: 2016-11-13 18:00
Vendég: Borbély József
Borbély Józsefet nem kell bemutatni a Hit Rádió hallgatóinak, hiszen rendszeres vendége az Igeidő c. műsornak, és a Pásztor válaszolnak egyaránt. Emellett több gyülekezetet pásztorol, és a zenei szolgálat oszlopos tagja. Mindez azonban nem volna lehetséges ha a 80-as évek végén egyik jóbarátja nem hívta volna el egy baráti összejövetelre, ahol - mint monda - "jó a zene". József nem tudta hova megy, és hamarosan egy első kerületi pincében találta magát egy házicsoport összejövetelen! Amit ott a föld alatt átélt, az egész életét megváltoztatta...
Bodnár József
Adásban: 2016-11-06 18:00
Vendég: Bodnár József
Specht József
Adásban: 2016-10-23 18:00
Vendég: Specht József
Specht Józsefnek annyi fogalma volt az imáról, hogy a két kezet össze kell tenni és komoly arccal hallgatni hozzá. Ennek ellenére – a mélyponton - úgy döntött, inkább megszólítja ezt a talán létező Istent. Ezért hangosan annyit mondott: "Ha te valóban létezel, akkor én a kezedbe adom az életemet, mert én már nem tudok tenni semmit!” Az Isten pedig: megmutatta létezését! Mert ez után, az addig megállíthatatlan zuhanásnak azonnal vége szakadt! József lába szilárd talajra ért, ahonnan végre elkezdődhetett az építkezés.
Anderson Correa
Adásban: 2016-10-09 18:00
Vendég: Anderson Correa
Hogyan lehet egyszerű, – kezdetben ártatlannak tűnő – unaloműző időtöltésből belesodródni egy már életveszélyes bűnözői létbe? Ki lehet e lépni az események és körülmények egyre sebesebben pörgő, kényszerítő sodrásából törések nélkül, teljes épségben? Mikor két út áll előtted: börtön, vagy halál; tudsz e hinni egy mindent helyreállító „titkos” harmadikban? Anderson Correa élettörténete újabb bizonysága annak, hogy Jézus, engesztelő áldozatával valóságos szabadulást szerzett az Őbenne bízóknak!
Kerkuska Viktória
Adásban: 2016-09-18 18:00
Vendég: Kerkuska Viktória
Korompai Márk
Adásban: 2016-09-11 18:00
Vendég: Korompai Márk
Korompai Márk története újabb bizonysága annak, hogy az igazi Életet és Szabadságot csak Isten adja!
Rácz Levente
Adásban: 2016-09-04 18:00
Vendég: Rácz Levente
Tóth Géza vendége Rácz Levente volt, akit bár kiskorában rendkívüli módon érdekelték a bibliai történetek, mégis tinédzser éveire már egy vastag válaszfal éktelenkedett Isten és közte. Ezt pedig ő maga építette bűnt bűnre halmozva. Szabadidejét ma már éppen ellenkezőleg, az Istennel való kapcsolatának építésére helyezi. Hogy hogyan történt meg a fordulat?
Szigeti Marika
Adásban: 2016-08-28 18:00
Vendég: Szigeti Marika
Szigeti Marikánál mellrákot diagnosztizáltak az orvosok, amiből megtérését követően rövid időn belül, orvosilag megmagyarázhatatlan módon teljesen felépült egyik napról a másikra! Ez után pedig megtérési- és - csodákkal övezett - gyógyulási hullám indult el családjában...
Szigeti György
Adásban: 2016-08-14 18:00
Vendég: Szigeti György
"Felele Jézus és monda néki: Ha ismernéd az Isten ajándékát, és hogy ki az, aki ezt mondja néked: Adj innom!; te kérted volna őt, és adott volna néked élő vizet. Monda néki az asszony: Uram, nincs mivel merítened, és a kút mély: hol vennéd tehát az élő vizet? Avagy nagyobb vagy-é te a mi atyánknál, Jákóbnál, aki nékünk adta ezt a kutat, és ebből ivott ő is, a fiai is és jószága is? Felele Jézus és monda néki: Mindaz, aki ebből a vízből iszik, ismét megszomjúhozik. Valaki pedig abból a vízből iszik, amelyet én adok néki, soha örökké meg nem szomjúhozik; hanem az a víz, amelyet én adok néki, örök életre buzgó víznek kútfeje lesz ő benne." (Ján.4/10-14.) Szigeti György szíve régen kiszáradt volt és megelégíthetetlenül szomjazott. Ma pedig már élő vizek folyamai áradnak belőle. Hogyan talált rá a mindent megújító élő vízre?
Tóth Árpád és Ramóna
Adásban: 2016-08-07 18:00
Vendég: Tóth Árpád és Ramóna
Mért szavaztunk az Élő Istenre? Miért hiszünk beszédének? Miért vagyunk hajlandóak egész életünket neki szánni? Mert Ő az egyetlen személy, aki képes volt szívünkön szólítani, levenni bennünket a lábunkról! Aki minden nap valóságos cselekedeteivel hitelesíti ígéreteit! Tóth Árpád és Ramóna nem elégedtek meg felszínes válaszokkal kérdéseikre! ...és, hogy Isten miben bizonyította magát kézzelfoghatóan életükben? Megtudjátok, ha meghallgatjátok
Izsák Dani és Lilla
Adásban: 2016-07-31 18:00
Vendég: Izsák Dani és Lilla
Két sors, két külön út, ami egy pontban drámaian egybekapcsolódott. Felelőtlen élet… hiú élvezetek… visszajelzések hajszolása… társaságok, barátságok, flörtök, szerelmek; a napok pazarlása, tékozló életmód. Mind e közben, – míg hiába telnek a napok – a szórakozás és kommunikációs játszmák közben, kell egy hűséges barát, akinek mindig kiönthetjük lomoktól felhalmozódott szívünket. Akit mindig megtalálunk, ha baj van. A haverok közt a legjobb, a legsikeresebb, leghíresebb és a legjobb fej. Ám… ez a barát váratlanul meghal. Mi marad utána? Hatalmas sokk, és a semmi. Nincs több jó barát, nincs több bizalmas beszélgetés. Az addig elfedett üresség – ekkor kiderül – idővel hatalmas vákuummá dagadt, ami így hirtelen felfedve, magához vonzza az élet legnagyobb kérdéseit: Miért élünk? Mi a halál? Kik vagyunk, és miért kell véget érjen mindez? Ilyenkor már nincs megállás, egyenesen a válaszig! És ekkor: az igazán nagy bajban, megjelenik a valódi, a leghűségesebb Jó barát. Aki nem csak meghalt, és onnantól nincs többé, hanem a – bűneink miatti – halála után fel is támadott; de már szabadon. Hogy onnantól minden nap a legbizalmasabb kapcsolatban részesülhessünk Ővele: aki soha nem fárad el, és nem fogy ki jó tanácsaiból. Mikor Ő megérint: az ember saját bűneit, terheit többé nem kívánva, megállva Ő előtte könnyek közt, csak annyit tud mondani: Bocsáss meg!… Azt pedig, hogy Lilla és Dániel életében, ez őszinte kérés után – ami a legbizalmasabb IGAZ barát, Jézus előtt elhangzott – mi lett a folytatás: hallgassátok meg MA…
Borbély József, megtérés
Adásban: 2016-07-24 18:00
Vendég: Borbély József
Borbély Józsefet nem kell bemutatni a Hit Rádió hallgatóinak, hiszen rendszeres vendége az Igeidő c. műsornak, és a Pásztor válaszolnak egyaránt. Emellett több gyülekezetet pásztorol, és a zenei szolgálat oszlopos tagja. Mindez azonban nem volna lehetséges, ha a 80-as évek végén egyik jó barátja nem hívta volna el egy baráti összejövetelre, ahol – mint monda – “jó a zene”. József nem tudta hova megy, és hamarosan egy első kerületi pincében találta magát egy házi-csoport összejövetelen! Amit ott a föld alatt átélt, az egész életét megváltoztatta…
Ditrói Barnabás, megtérés
Adásban: 2016-07-17 18:00
Vendég: Ditrói Barnabás
„Kezdetben teremté Isten az eget és a földet. A föld pedig kietlen és puszta vala, és sötétség vala a mélység színén, és az Isten Lelke lebeg vala a vizek felett. És monda Isten: Legyen világosság; és lőn világosság.” Létezhet-e nagyobb isten ennél az Istennél? Pótolhatja-e bármi más azt, amit Ő képes nyújtani? A bulik a drog és az ezekből származó élmények, vagy akárcsak a „dolgok” – divatos holmik, sok pénz, kalandok… – betölthetik-e azt az ürességet, amit a Teremtővel való kapcsolat hiánya okoz az ember életében? Hamarosan Ditrói Barnabás történetét hallhatjátok, aki második generációs keresztényként, sok kortársához hasonlóan kereste a “nagy” élményt. Azt a nagy valamit, ami betöltheti az űrt a szívében; de a legkönnyebb utat választva kiderült, ennek végén nem várja más, csak a bűnhődés. Végül, megtalálta-e a neki készített utat, és amit annyira keresett?
Rajnai Péter
Adásban: 2016-07-04 18:00
Vendég: Rajnai Péter
Rajnai Péter, megtérés
Adásban: 2016-07-03 18:00
Vendég: Rajnai Péter
A ti szívetek 100%-ban Istené? Milyen képetek van Istenről? Ő olyan Isten, aki betartatja törvényét bármi áron, vagy olyan, aki a szeretetével győzte meg a világot? Rajnai Péter a törvénykező Istenben hitt; de ez az Isten nem volt elég meggyőző a világ csábításaival szemben. Mivel ez az Isten, maga az ember volt, az ítélkező ember… aki – így – menekülve saját lelkiismerete elől, egyre nagyobb bajokba keveredett; házasságtörésben elesve, belemenekülve az önpusztításba, végsőkig kiszolgáltatva külső támadásoknak, majd a mindent eldöntő halálnak… mikor… „… Mikor aztán magába szállt, monda: Az én atyámnak mily sok bérese bővölködik kenyérben, én pedig éhen halok meg! Fölkelvén elmegyek az én atyámhoz, és ezt mondom néki: Atyám, vétkeztem az ég ellen és te ellened. És nem vagyok immár méltó, hogy a te fiadnak hivattassam; tégy engem olyanná, mint a te béreseid közül egy! És felkelvén, elméne az ő atyjához. Mikor pedig még távol volt, meglátá őt az ő atyja, és megesék rajta a szíve, és oda futván, a nyakába esék, és megcsókolgatá őt. És monda néki a fia: Atyám, vétkeztem az ég ellen és te ellened; és nem vagyok immár méltó, hogy a te fiadnak hivattassam! Az atyja pedig monda az ő szolgáinak: Hozzátok ki a legszebb ruhát, és adjátok fel rá; és húzzatok gyűrűt a kezére, és sarut a lábaira! És előhozván a hízott tulkot, vágjátok le, és együnk és vígadjunk. Mert ez az én fiam meghalt, és feltámadott; elveszett, és megtaláltatott.” (Luk. 15 / 17-24)
Schlisser Zoltán és Anikó, megtérés
Adásban: 2016-06-05 18:00
Vendég: Schlisser Zoltán és Anikó
Isten “leszállhat” e, olyan emberekhez, akik droggal pörgetve magukat a testükből élnek, párhuzamos viszonyt folytatnak, ott hagyják családjukat egy sztriptíz-táncosnőért és biztosítási csalással alapozzák meg maguknak az álom-életet? Sokan már rég megtagadták volna tőlük a kegyelmet! Isten ellenben a bűnösökért lett emberré, hogy azok megszabadulhassanak. Két zűrös ember – akik addig még nem találkoztak az IGAZSÁGGAL – némultan ülnek egy bizonyságot hallgatva, miközben fehér felhő jelenik meg a szobájukban… …és onnantól, MINDEN megváltozik! Schlisser Zoltán és felesége Anikó, most elmesélik megdöbbentő történetüket! Tartsatok velünk ma is!
Jusztin Szabolcs, megtérés
Adásban: 2016-05-29 18:00
Vendég: Jusztin Szabolcs
Jusztin Szabolcsot nyereségvágyból, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölésért zárták 18 évre az ország legrettegettebb fegyházába. A képen látható Szabolcs viszont már nem ugyanaz az ember, hanem a Krisztusban eltemetkezett! Aki a börtönben újjászületett, leérettségizett, majd felvételt nyert a Szent Pál Akadémiára! Mi vezette a mélységbe, onnan pedig a világosságra? Választ kaptok, ha meghallgatjátok ma délután műsorunkat 14:00-tól, Tóth Géza műsorvezetésével!
Makula Zsolt
Adásban: 2016-05-22 18:00
Vendég: Makula Zsolt
Ha azt mondom „maffiavezér”, akkor ki és mi jut eszetekbe? Talán a keresztapa Don Corleone? Nekünk már nem!...és többé nem! Mert megismertük „Papát”! Aki valaha elképesztő furfanggal forgatta ki vagyonából a mit sem sejtő vállalkozókat, bárhol a világon. Ha pénzekről volt szó, akkor milliók a számok! Igazán nagyban képzeljétek el a dolgokat! Éjszakai kaszinók, örömlányok, és a folyton cserélt álarcok… Sem lelkiismeret-furdalás, sem félelem! Egy magabiztos vezér, aki mindent megtehet! De vajon meddig? És ami a legnagyobb kérdés: ez az igazán bátor maffiavezér egy válaszút előtt állva, volt-e annyira bátor, hogy odaadja az életét az Élő Istennek? Szerintetek? Rendes és becses nevén Makula Zsolt, aki régen sokakat vitt kárba, mára már sokakat vezetett igazságra!
Molnár Erzsébet, gyógyulás
Adásban: 2016-05-08 18:00
Vendég: Molnár Erzsébet
Diagnózis: akut paranoid pszichózis, skizofrénia. Rendszeres öngyilkossági kísérletek, munkaképtelenség, anyai, háziasszonyi szerep betöltetlensége. Molnár Erzsébet ma pedig teljesen egészséges. Hogy ez hogy lehetséges?
Cornides Éva, megtérés, gyógyulás
Adásban: 2016-05-01 18:00
Vendég: Cornides Éva
Éva teljesen egyedül volt otthon egyik este, és a szokásos napi boradagját kezdte iszogatni, amikor füllel hallható hangon rászólt valaki: -„Ezt most öntsd ki!” Cornides Éva – aki ma már énekel a dicséret kórusban, a Vidám Szimfónikusokkal, a Kinneret Kamarakórusban, ezeken kívül többeket pásztorol, sokaknak segít felépülni az alkoholizmusból – elmeséli megtérése és függőségeiből való szabadulás történetét. FIGYELEM! CSODATÖRTÉNET! Az alkoholizmus következményeként súlyosan leépült állapotból nyerte vissza teljes egészségét!
Tóbiásné Székely Ilona
Adásban: 2016-04-24 18:00
Vendég: Tóbiásné Székely Ilona
A tudomány jelenlegi állása szerint gyógyíthatatlan. Ezzel kellett szembenéznie Tóbiásné Székely Ilonának, mikor a szövettani vizsgálatok eredménye non-Hodgkin lymphomat mutatott, vagyis Nyirokmirigy-daganatot, ami a szervezeten lévő lágy részeket támadja meg. A Fordulat című műsorban maga meséli el, hogyan olvasható mégis egy 1997-es orvosi leleten, hogy “a betegséget kimutatni nem tudtuk
Rézműves Zoltán, megtérés
Adásban: 2016-04-17 18:00
Vendég: Rézműves Zoltán
Rézműves Zoltán egy szép napon, egy álom megvalósításába kezdett. Gazdag akart lenni. Minden jóból részesülni. Mivel a legális út reménytelennek tűnt, egy gyorsabb növekedést ígérő útra lépett… Ő lett a nagy „Dzsínó”, aki csapatot felépítve megszerezte amire csak szüksége volt. Mindent beleadó szorgalommal, „érték-beszerző” életmódot alakított ki többedmagával. Sokáig, sikeresen kivitelezett akcióival gyorsan felhalmozta magának a vagyont, a luxus kellékeit, és egy kellemetlen velejárót: a meglopott emberek sokaságát… Egy nap még büszkén tekintett szét sikeres életén, mikor: a megszerzett gazdagság helyéről – valahogy – nem egyéb, csak a nagy üresség nézett vissza rá… … aztán hamarosan, a letöltendő börtönbüntetés! Akkor Istenhez kiáltott szabadulásért, “saját” fogságából… Isten meghallgatta-e, és megmutatta-e neki az igazi áldás útját? Megtudjátok, ha meghallgatjátok történetét ma 20:00-tól a Fordulat c. műsorunkban!
Szilágyi Attila, megtérés
Adásban: 2016-04-10 18:00
Vendég: Szilágyi Attila
Elég volt! Alaposan előkészítve minden az utolsóra… A rumos kés, a fecskendő és az ugráshoz nyitott ablak. A menekülőút, ami kivezet minden hiábavalóból. Attila eldöntötte: Vége! Leteszi romlott életét. Mind eközben: Isten sem maradt tétlen, aki a nagyszerű alkalomra várva ott, azonnal együttműködött, még a nyitott ablaknál is jobb kijáratot mutatva. Mi várta azon túl? …de, hogy mi is volt előtte?
Tóth Árpád és Ramóna, megtérés
Adásban: 2016-04-03 18:00
Vendég: Tóth Árpád és Ramóna
Mért szavaztunk az Élő Istenre? Miért hiszünk beszédének? Miért vagyunk hajlandóak egész életünket neki szánni? Mert Ő az egyetlen személy, aki képes volt szívünkön szólítani, levenni bennünket a lábunkról. Aki minden nap valóságos cselekedeteivel hitelesíti ígéreteit. Tóth Árpád és Ramóna nem elégedtek meg felszínes válaszokkal kérdéseikre; és hogy Isten miben bizonyította magát kézzelfoghatóan életükben? Megtudjátok, ha meghallgatjátok a MA esti Fordulat c. műsort Tóth Gézával.
Palotai Gabriella és Dávid
Adásban: 2016-03-27 18:00
Vendég: Palotai Gabriella és Dávid
Ácsá Borbála
Adásban: 2016-03-27 18:00
Vendég: Ácsá Borbála
Balaton Regina, megtérés
Adásban: 2016-03-20 18:00
Vendég: Balaton Regina
Fodor Izabella
Adásban: 2016-03-06 18:00
Vendég: Fodor Izabella
Cseho Judit
Adásban: 2016-03-06 18:00
Vendég: Cseho Judit
Firmin Ilbudo, gyógyulás
Adásban: 2016-02-28 18:00
Vendég: Firmin Ilbudo
„Erőm kiszáradt, mint cserép, nyelvem ínyemhez tapadt, és a halál porába fektetsz engemet. Mert ebek vettek körül engem, a gonoszok serege körülfogott; átlyukasztották kezeimet és lábaimat…” (22.zsolt./16-17) Firmin Elbudo, Burkina Faso-ból érkezett – az Úr vezetésére – Budapestre, hogy a Szent Pál Akadémián tanuljon teológiát; majd mikor eljön az ideje, visszatérve hazájába szolgálhassa Jézust. Azt a személyt, aki – Saját magára véve az emberek átkait – megszabadította őt az ellenség és a halál markából: Firmin évekkel ezelőtt Afrikában összetalálkozott egy varázslóval sétája közben, aki egyetlen rövid mondatával halálosan megátkozta őt. Ez az átok kiment, és azonnal dolgozni kezdett Firmin testében. Kiszolgáltatottan, hatalmas – el nem múló – fájdalmak között álmatlanul gyötrődött… Az átok, súlyosan beteljesülni látszott! Minden próbálkozás ellenére, semmi nem tudott javítani állapotán. Sem orvos, sem vallás, sem semmilyen praktika. Már csak egyetlen reménység maradt: A Messiás híre… Firmin e hírbe belekapaszkodott! Ami ez után történt… az megmutatta az Igazi Valóságot: Jézus Él! Ő az Úr, és gyógyít és szabadít!
Horváth-Vida Salome és Nagy Jázmin
Adásban: 2016-02-14 18:00
Vendég: Horváth-Vida Salome, Nagy Jázmin
Fordulat Tóth Gézával! Vendégeink Horváth-Vida Salome és Nagy Jázmin. Őszinte beszélgetés a Szent Pál Akadémia hallgatóival, válságról es helyreállásról.
Rugási Gyula
Adásban: 2016-02-07 18:00
Vendég: Rugási Gyula
Az MTA doktora, az Országos Rabbiképző - Zsidó Egyetem tanára és a Szent Pál Akadémia tanszékvezetője. Rugási Gyula megtérésének történetét meséli el!
József János és Gabriella
Adásban: 2016-01-31 18:00
Vendég: József János és Gabriella
Bálint és Balázs
Adásban: 2016-01-31 18:00
Vendég: Bálint és Balázs
Bálint és Balázs mondják el, hogy a családi tragédiák közepette hogyan mentette ki őket az Úr az alkoholizmus mély útvesztőjéből.
Sas Marcell
Adásban: 2016-01-24 18:00
Vendég: Sas Marcell
Horváth Zsolt és Diána
Adásban: 2016-01-24 18:00
Vendég: Horváth Zsolt és Diána
A Fordulatban Horváth Zsolt és felesége egymásra találásuk kacskaringós útjairól fognak mesélni
Száva László
Adásban: 2016-01-17 18:00
Vendég: Száva László
Petrőcz László, megtérés
Adásban: 2016-01-03 18:00
Vendég: Petrőcz László
Horváth Gyula
Adásban: 2015-12-20 18:00
Vendég: Horváth Gyula
Hernádi Edit
Adásban: 2015-12-06 18:00
Vendég: Hernádi Edit
Sipos Mihály
Adásban: 2015-11-29 00:00
Vendég: Sipos Mihály
Tolnay György és Ági
Adásban: 2015-11-21 18:00
Vendég: Tolnay György és Ági
Faragó Gábor
Adásban: 2015-11-21 00:00
Vendég: Faragó Gábor
Szőlősi Tibor
Adásban: 2015-11-15 18:00
Vendég: Szőlősi Tibor
Locsmándi Zsolt
Adásban: 2015-11-15 18:00
Vendég: Locsmándi Zsolt
Lehel Adrienn
Adásban: 2015-11-08 18:00
Vendég: Lehel Adrienn
Simon Kálmán
Adásban: 2015-11-01 18:00
Vendég: Simon Kálmán
Atroczky Gábor és Irén
Adásban: 2015-10-25 18:00
Vendég: Atroczky Gábor és Irén
Csoma Krisztina
Adásban: 2015-10-18 18:00
Vendég: Csoma Krisztina
Csapó Zoltán és Csilla
Adásban: 2015-10-18 18:00
Vendég: Csapó Zoltán és Csilla
Tóth Tibor
Adásban: 2015-10-11 18:00
Vendég: Tóth Tibor
Baumann György
Adásban: 2015-10-04 18:00
Vendég: Baumann György
Tóth Péter
Adásban: 2015-10-04 18:00
Vendég: Tóth Péter
Szabó Tabita
Adásban: 2015-10-04 18:00
Vendég: Szabó Tabita
Cseho Zsolt
Adásban: 2015-09-27 18:00
Vendég: Cseho Zsolt
Papp Csaba
Adásban: 2015-09-20 18:00
Vendég: Papp Csaba
Kochan István
Adásban: 2015-09-20 18:00
Vendég: Kochan István
Romics Zsolt
Adásban: 2015-09-13 18:00
Vendég: Romics Zsolt
A bizonyságok sorozatában Most vendégünk Romics Zsolt, aki az 1 %-os adófelajánlás verseny idei győztese. A börtönben ismerte meg Jézust, ahová - ironikus módon -adócsalásért került! Érdekes, tanulságos, hiteles, felemelő.
Icha Viktor és Andrea
Adásban: 2015-09-06 18:00
Vendég: Icha Viktor és Andrea
György Anita
Adásban: 2015-09-06 18:00
Vendég: György Anita
Tóth Péter
Adásban: 2015-08-30 18:00
Vendég: Tóth Péter
Mohacsek Ferenc és Miléna
Adásban: 2015-08-23 18:00
Vendég: Mohacsek Ferenc és Miléna
Krutilla László és Eszter
Adásban: 2015-08-15 18:00
Vendég: Krutilla László és Eszter
Rézműves Julianna
Adásban: 2015-08-02 18:00
Vendég: Rézműves Julianna
Piller Ferenc és Éva
Adásban: 2015-07-26 18:00
Vendég: Piller Ferenc és Éva
Pető Norbert
Adásban: 2015-07-26 18:00
Vendég: Pető Norbert
Tóth Géza vendége a Fordulatban ma Pető Norbert lesz
Tóth Balázs és Anikó
Adásban: 2015-07-19 18:00
Vendég: Tóth Balázs és Anikó
Tóth Géza Fordulat című műsorában a keresztény házaspár a házasságuk kezdetén történő harcokról mesélnek. Történet arról, hogy bár természetes úton nem volt esélyük arra, hogy gyermekük legyen, Isten mégis beavatkozott az életükbe.
Mentes Anikó
Adásban: 2015-07-19 18:00
Vendég: Mentes Anikó
A Fordulatban ezúttal Mentes Anikó meséli el egy korábbi gyógyulásának történetét Tóth Géza mikrofonja előtt.
Kürti Szabolcs
Adásban: 2015-07-12 18:00
Vendég: Kürti Szabolcs
Tóth Géza mai vendége Kürti Szabolcs, aki elmeséli, hogyan változtatta meg életét az Istennel való találkozás
Kelecsényi Danika gyógyulása
Adásban: 2015-07-05 18:00
Vendég: Kelecsényi házaspár
Tóth Géza mai vendégei a Kelecsényi házaspár, akik gyermekük gyógyulásának történetét osztják meg a hallgatókkal.
Haraszti Ferenc
Adásban: 2015-07-05 18:00
Vendég: Haraszti Ferenc
A Fordulat mai adásában Haraszti Ferenc, a dabasi Hit Gyülekezete pásztorának bizonyságát hallhatjátok
Joób Réka
Adásban: 2015-06-28 18:00
Vendég: Joób Réka
A Fordulat mai adásában Joób Donát és felesége, Réka mondják el bizonyságukat
Palotai Dávidka
Adásban: 2015-06-21 18:00
Vendég: Palotai Dávidka
Dávid néptáncol, Tóth Géza műsorában ezúttal édesanyjával közösen mesélnek a kisfiú csodálatos gyógyulásáról.
Kántor Mihály
Adásban: 2015-06-21 18:00
Vendég: Kántor Mihály
Kántor Mihály mondja el Tóth Gézának a Fordulat c. műsorban, hogyan szabadult meg a generációk óta tartó alkoholizmusból. Bár látta édesapja életvitelét és eldöntötte, hogy "én Nem". De az első konfliktusnál az italhoz nyúlt és néhány hónap alatt függővé vált, nagyon erős hajlama volt az ivásra. De...
Molnár László Dániel
Adásban: 2015-05-31 18:00
Vendég: Molnár László Dániel
Tóth Géza bizonyságokról szóló műsora ma is izgalmas történetet, érdekes embereket mutat be.
Márk Tibor és Klaudia
Adásban: 2015-05-17 18:00
Vendég: Márk Tibor és Klaudia
A műsor első vendégei rendkívül különböző háttérből jönnek. Közös történetük rendkívül sok tanulságot tartogat. Tibor már fiatalon az utcán találta magát, kaszinó, kábítószer, alkohol, szexuális kicsapongások jellemezték életét. Klaudia tizenhat évesen fogadta be a szívébe Jézust. Hogyan kerültek közös nevezőre? Az adásból kiderül.