Menü

Hogyan működik?


A Hit Rádió Archívum a Hit Rádió hivatalos archívuma, ahol egyszerűen, néhány kattintással meg tudod vásárolni a rádió műsorainak egyes adásait. A következőkben részletesen leírjuk, hogyan tudod meghallgatni a számodra érdekes tartalmakat. Az archívum használata előfizetéshez kötött - a pontos lépéseket itt találod:

1. lépés: Regisztrálj!

Kattints a képernyő jobb felső sarkában levő "Bejelentkezés" gombra és a megjelenő oldalon válaszd a Regisztrációt! Néhány adat megadásával elkészül a személyes profilod - így már készen állsz arra, hogy előfizess az archívum használatára.

2. lépés: Válassz előfizetést és fizetési módot!

Regisztráció után választanod kell, hogy milyen időtartamra szeretnéd előfizetni az archívum szolgáltatását. Bármelyik előfizetési csomagot is választod, annak érvényességi ideje alatt bármely adást korlátlan alkalommal meg tudod hallgatni.

A következő előfizetési csomagok közül választhatsz:

Előfizetési csomag nevePontos érvényességÁr
Havi előfizetés31 nap1500 Ft
Negyedéves előfizetés93 nap3900 Ft
Féléves előfizetés185 nap5900 Ft
Éves előfizetés365 nap9900 Ft

 

BANKKÁRTYÁS FIZETÉS:

A megfelelő csaomag kiválasztása után kövesse a megjelenő utasításokat. A bankkártyás fizetés teljesen biztonságos. Nem tároljuk a kártyaadatokat. Az OTP titkosított rendszerén keresztül történik a fizetés.

 

ÚJ! - FIZETÉS ÁTUTALÁSSAL:

A regisztráció első lépését követően válssza ki mekkora időszakra szeretne előfizetni és utalja át a megfelelő összeget az alábbi bankszámlaszámra:

Hit Rádió Médiaszervezet
Raiffeisen Bank
12072507-01549154-00200001

FONTOS: A közelménybe írja bele: E-MAIL CÍME (Amellyel az első lépésben megkezdte a regisztrációt.)

Átutalása után 3-4 napon belül elküldünk e-mail címére egy Kódot.
Ezt a kódot használva be tudja fejezni a regisztrációt a https://archivum.hitradio.hu/site/signup - oldalon.
Az előfizetés ekkor automatikusan aktiválódik.

 

3. lépés: Hallgasd!

Használd a keresőt, vagy a menüben levő menüpontokat! A főoldali keresőben kereshetsz a műsor nevére, leírására vagy a meghívott vendég nevére. Ha inkább a teljes műsorlista érdekel, a főoldal felső részében mindig megtalálod. Egy műsorra kattintva az össes kapcsolódó adást megtalálod. Ha inkább műsorvezető szerint szeretnél keresni, kattints a főoldalon levő "Keresés műsorvezető alapján" hivatkozásra, és megtalálod az kiválasztott személy által vezetett műsorokat - ahonnan szintén eljuthatsz a műsor összes felvett adásához.

Tipp: A főoldalon elérhető egy 90 napos és egy 7 napos toplista is. Itt mindig megtalálod az éppen legkeresettebb adásokat.