Menü

Hogyan működik?


A Hit Rádió Archívum a Hit Rádió hivatalos archívuma, ahol egyszerűen, néhány kattintással meg tudod vásárolni a rádió műsorainak egyes adásait. A következőkben részletesen leírjuk, hogyan tudod meghallgatni a számodra érdekes tartalmakat. Az archívum használata előfizetéshez kötött - a pontos lépéseket itt találod:

1. lépés: Regisztrálj!

Kattints a képernyő jobb felső sarkában levő "Bejelentkezés" gombra és a megjelenő oldalon válaszd a Regisztrációt! Néhány adat megadásával elkészül a személyes profilod - így már készen állsz arra, hogy előfizess az archívum használatára.

2. lépés: Válassz előfizetést!

Regisztráció után választanod kell, hogy milyen időtartamra szeretnéd előfizetni az archívum szolgáltatását. Bármelyik előfizetési csomagot is választod, annak érvényességi ideje alatt bármely adást korlátlan alkalommal meg tudod hallgatni.

A következő előfizetési csomagok közül választhatsz:

Előfizetési csomag nevePontos érvényességÁr
Havi előfizetés31 nap1500 Ft
Negyedéves előfizetés93 nap3900 Ft
Féléves előfizetés185 nap5900 Ft
Éves előfizetés365 nap9900 Ft

3. lépés: Hallgasd!

Használd a keresőt, vagy a menüben levő menüpontokat! A főoldali keresőben kereshetsz a műsor nevére, leírására vagy a meghívott vendég nevére. Ha inkább a teljes műsorlista érdekel, a főoldal felső részében mindig megtalálod. Egy műsorra kattintva az össes kapcsolódó adást megtalálod. Ha inkább műsorvezető szerint szeretnél keresni, kattints a főoldalon levő "Keresés műsorvezető alapján" hivatkozásra, és megtalálod az kiválasztott személy által vezetett műsorokat - ahonnan szintén eljuthatsz a műsor összes felvett adásához.

Tipp: A főoldalon elérhető egy 90 napos és egy 7 napos toplista is. Itt mindig megtalálod az éppen legkeresettebb adásokat.